Privatlivspolitik & Cookiepolitik for Korrektholdning.dk

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://korrektholdning.dk

Webstedet/ hjemmesiden er en del af: e-vitamin Group, e-mail:

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler dem

Anmeldelser & Kontaktformularer

Når besøgende skriver anmeldelser eller udfylder kontaktformularer på webstedet, indsamler vi de data, som vises, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. Besøgendes anmeldelser kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelses tjeneste.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din anmeldelse, vil den være synlig.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en anmeldelse eller udfylder en kontaktformular, bliver teksten og dens metadata bevaret indtil formålet, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommunikation automatisk.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har skrevet anmeldelser eller udfyldt kontaktformular på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvis du gerne vil have oplysninger om eller slettet alle personlige data, kan du rette henvendelse til Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 

Beskyttelse af personoplysninger og data

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, og når du bruger den, accepterer du anvendelsen af disse. Det gør vi opmærksom på, første gang du besøger hjemmesiden.

En cookie er en lille data fil, som lægges på din computer, tablet eller mobil. Den gør det muligt at genkende dig som tilbagevendende bruger samt indsamle information om, hvilke sider og funktioner, du gør brug af på webstedet/ hjemmesiden. Cookien kan ikke se din identitet, navn, adresse eller om computeren bruges af en eller flere personer. Oplysningerne i en cookie er anonyme og kobles ikke til den enkelte bruger. En cookie kan heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Hvilke cookies benyttes på Korrektholdning.dk

Vi anvender Google Analytics på vores hjemmeside som statistisk værktøj. Når du besøger webstedet/ hjemmesiden, vil der derfor blive lagt 3 cookies på din computer, der gør det muligt for os at indsamle oplysninger om din brug af vores hjemmeside som bl.a. hvor lang tid du har opholdt dig på vores hjemmeside, hvilke sider du besøger samt din geografiske placering. Disse oplysninger anvender vi til at øge kvaliteten og brugervenligheden af vores hjemmeside.

Google Analytics indsamler ikke personlige oplysninger som navn, e-mail adresse osv. og det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Vi bruger ikke cookies til noget andet formål end dem, der er beskrevet her, og bruger dem heller ikke til at indsamle personoplysninger til noget andet formål.

Hvordan fjerner jeg cookies?

Du kan altid afvise og fjerne cookies på din computer via indstillingerne i din browser, men det afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du fjerner cookies, kan der være vigtige funktioner og services på hjemmesider, som det ikke er muligt at benytte uden cookies. Du kan finde en vejledning til at fjerne cookies i de mest gængse browsere her: https://minecookies.org/cookiehandtering

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

På vores hjemmeside findes links til eksterne websteder. Vi indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale hvortil der fra vores side linkes til. Vi påtager os heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende eksterne websteder.

Vi opfordrer derfor til, at du gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når du besøger disse websteder.

Yderligere information

Annoncelinks og affiliate markedsføring

Korrektholdning.dk er finansieret gennem betalte annoncelinks til udvalgte partnere. Priser og information på webstedet/ hjemmesiden er vejledende, og vi tager forbehold for fejl.

Denne tekst er sidst opdateret 24. august 2021.