Om Korrekt Holdning

Vi ønsker en bedre rygholdning for dig

At have konstante smerter i ryg og nakke kan gøre dagligdagen til et mareridt for de fleste, og det kan være svært at udføre de daglige gøremål både på arbejdet og derhjemme.

Mange døjer i dag med smerter fra stillesiddende arbejde på kontoret, hvor man kan have en tendens til at “hænge” ind over bordet op af dagen.

Andre har en lettere krum foroverbøjet holdning forårsaget at utallige løft af materialer fra jord højde, og har måske af samme grund smerter i lændeområdet.

Fælles for begge er, at holdningen kan korrigeres ved hjælp af øvelser og holdningskorrigerende tøj, der gradvist giver en mere korrekt holdning og mindsker smerterne markant.

Du kan øge din kropsbevidsthed og opnå en bedre kropsholdning samt starte vejen til et bedre liv uden smerter i nakke, skuldre, ryg og lænderegionen, gennem øvelser samt tøj der stabiliserer ryggen, og giver den rette kropsholdning.

Stop rygsmerter med Rygøvelser og styrketræning.

Korrektholdning.dk er sat i verden ud fra behovet om hjælp til køb af det rette kropsstabiliserende tøj, samt vejledning og anbefalinger om øvelser du løbende selv kan foretage.

Jeg har selv tilbagevendende smerter i ryggen, lige som en stor del af den danske befolkning i øvrigt, men har efterhånden lært, at der er en løsning på problemerne.

Allan Kent

Fordelene ved holdningskorrigerende tøj

Anmeldelser

Se hvad tilfredse brugere har at sige om rygstøtter og holdningskorrigerende tøj….​

"Jeg bruger en posture t-shirt når jeg sidder ved computeren for at hjælpe mig med at kontrollere min holdning, da jeg har forskellige skulderproblemer. Når jeg sidder flere timer om dagen, har jeg en tendens til at "hænge" ind over computerbordet. Denne t-shirt hjælper mig virkelig med at opretholde den rette stilling"
"Efter mange års rygsmerter fandt jeg en trøje, der understøtter min kropsholdning og hjælper min ryg til stadig at føles god efter en lang dag. Jeg kan varmt anbefale tøjet"
"Har lige fået holdningsvesten leveret - og elsker den, min ryg føles allerede bedre efter én dag. Den tager lidt tid at vænne sig til, og jeg ville ønske, den var billigere, så jeg kan bestille flere til dagligt brug. Den ser ud til at være fremstillet i en god kvalitet, og jeg håber den holder længe"